voorkom aansprakelijkheid

Voorkomen aansprakelijkheidHet plaatsen van een bordje of sticker met daarop de boodschap ‘’Pas op – natte vloer’’ is in veel gevallen niet afdoende om aansprakelijkheid te voorkomen. Dus waarom niet preventief handelen?

Te meer omdat meer en meer verzekeringsmaatschappijen en rechters op de hoogte zijn van de preventieve maatregelen die eigenaren en/of beheerders kunnen treffen ten behoeve van gladde -en dus gevaarlijke- trappen, vloeren of andere oppervlaktes.

FSI kan u voorzien van advies en u een behandeling op maat aanbieden, inclusief meting en vloerveilig/garantie certificaat!

FSI heeft haar producten bij diversen gerenommeerde instanties uitvoerig laten testen op meerdere eigenschappen dit om te kunnen voldoen aan diversen normen. Door de nieuwe norm (NeN 7909 besluit 01-10-2015) rondom gladheid heeft FSI haar producten opnieuw laten testen. Wij hebben met ons unieke antiSLIPsysteem op de hellingproef 34 graden behaald, dit is ver boven de norm en word zelden behaald met deze variant! Deze test word lopend op een metronoom 3 maal door twee personen uitgevoerd op het met ons antiSLIPsysteem behandelde tegel plateau, het plateau word continu nat gehouden met stromend water/zeepoplossing. (DIN51130/51097 of CNeN/TS16165) Meer informatie en test rapporten zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Door deze testen en rapportages kunnen wij u ondersteunen d.m.v. een ”vloerveiligcertificaat” en een rapportage bij eventuele aansprakelijkheid. Uw bedrijf heeft bij behandeling met ons unieke antiSLIPsysteem dus preventief maatregelen genomen. Wij maken gebruik van de FSC2011 en de nieuwste Tribometer gmg200, laatst genoemd is een goedgekeurde slipmeter volgens NeN7909.

20151209_122438

 

Offerte aanvragen