Antislip oplossingen hotels

antiSLIP systeem® – hotels

De entree is vaak bepalend voor de uitstraling van uw hotel. Als hoteleigenaar heeft u dan ook vaak flink geïnvesteerd in de afwerking van bijvoorbeeld de vloer van de entree; deze zijn dan ook vaak afgewerkt met luxe keramische vloertegels of een natuursteen.

Bij vochtige en/of natte situaties, denk hierbij aan bijvoorbeeld het schoonmaken van de vloer, ochtenddauw of regen, kunnen dergelijke vloeren veel risico en slippartijen opleveren voor zowel uw gasten als uw personeel.

Antislip oplossingen - hotel
Het plaatsen van een geel bordje met daarop de tekst “natte vloer’’ is vaak niet voldoende om aansprakelijkheid te voorkomen en het past natuurlijk niet bij de uitstraling van uw hotel.

 

Met onze snelle en onzichtbare behandeling van uw vloer met antiSLIP systeem® is FSI in staat om ook uw vloer eenvoudig snel stroef te maken. Daarmee voorkomt u dus dergelijke gevaarlijke situaties en glijpartijen. En het maakt het plaatsen van dergelijke bordjes overbodig…

Een dergelijke behandeling van de vloer hoeft uiteraard niet alleen van toepassing te zijn op de entree van uw hotel. Denk ook aan andere ruimtes in uw hotel, zoals de badkamers van de hotelkamers, de toiletten van uw hotel, de keuken van het hotel en mogelijk zijn er nog veel meer ruimtes in uw hotel waar u bezoekers en/of personeel een risico lopen.