Antislip oplossingen VVE

antiSLIP oplossingen – VVE

Als VVE bent u niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid van de bewoners, maar ook voor de bezoekers van een wooncomplex. Een veilige antislip vloer en/of trap zou daarbij een vanzelfsprekendheid moeten zijn.

Voor veel Verenigingen van Eigenaren (VVE) zijn echter de antislip oplossingen die op de markt beschikbaar zijn, onbekend.

Bij wooncomplexen is het niet of nauwelijks mogelijk om de diverse entrees en/of trappen en galerijen af te sluiten voor de bewoners of bezoekers. Met de antislip oplossingen van FSI is dit ook niet nodig. Bij elke antislip oplossing van FSI  is de vloer of trap direct weer in gebruik te nemen na de behandeling. Er is dus minimale overlast voor de omgeving met een antislip oplossing van FSI.

Een andere belangrijk factor, die de antislip oplossingen van FSI goed ‘bewaken’, is de uitstraling van uw wooncomplex. Ons antiSLIP systeem® is onzichtbaar en onze GRiT platen zijn leverbaar in allerlei maten en kleuren waardoor deze onopvallend in de omgeving kunnen opgaan.

Ook kan een antislip oplossing van FSI juist een visuele afscheiding zijn, bijvoorbeeld als looppad op een vlonder, in een galerij of trap. Dit is eenvoudig te realiseren met een afstekende kleur of afwijkende maatvoering.